lördag 19 maj 2007

Födelsedag

Idag fyller jag 25 år. Jag har firat genom att riva ut nästan alla grejer i mitt rum på golvet. Det ska bli fint så småningom, men just nu ser det för jävligt ut. Det ska dock bli skönt att kasta en massa grejer. Jag hittade en påse med gamla använda tandborstar o en massa annat skräp. Jag ska tömma och slänga ut köpmandisken som ändå håller på att rasa ihop. Vi kanske kan elda upp den också (jag har mer sojakorv kvar). Sedan ska jag flytta hit min lilla soffa från Lund. Mitt rum kommer sedan att bli ett kombinerat Rebecka-/sy- och vilorum.

Jag har fått fina broderier (en duk med blommor o glitter på av mormor, blekingemönsterduk samt tavla med ros på av mamma) men Regina hade ju inte orkat beställa böcker till mig så det får jag göra själv. Jag vill ha essäböcker om Ryssland som jag har hittat... :)

I går var jag o Vinita på stan (Karlskrona). Vi letade efter sverigedemokrater att bråka med men vi hittade inga. Det här med sverigedemokratspotting är inte helt nytt (en gång såg jag Jomshof övningsköra och en gång talade jag med honom på Piraten. Han sa att han hade fått näsan krossad av "riktiga" rasister), men just nu var det aktuellt p.g.a. att vår jävla kommun är den enda i landet som vill ta emot dem under deras riksårsmöte. De hänvisar till mötes- och åsiktsfrihet och stänger sedan ner musikföreningen Oden (vars band ville repa till finalen i Musik Direkt som också är idag) i samma hus som rasisterna har sitt möte i. Snacka om dubbelmoral!

Nej vi hittade som tur var inga sverigedemokrater. Vi hittade dock en vegetarisk buffé på Åhléns och ett par svarta, fina jeans till mig (samma modell som mina vackra röda). Jag och Vinita har en alldeles egen sjuk form av humor och det är underbart att träffa henne. Jag kan tyvärr inte redogöra för några skämt här, om någon vill ha ett smakprov så får de träffa oss två tillsammans...

Nu ska jag återgå till att chilla och förbereda inför släktinvasionen i kväll. Det blir nog en ovanligt lugn invasion men Christina kommer med, hon ska ta en paus i klänningssyendet (elisabet ska på skolbalen i juni).

Hmm jag tror jag även ska få besök av Björn o Offa, men vart de har tagit vägen, det vet jag inte. Jämjö vårmarknad kanske?

Om någon undrar var M är, så är han på hemlig ort och utför hemliga uppdrag. Han ska uppvakta mig på måndag i stället och så ska vi nog åka till en annan hemlig ort en annan dag. En hemlig ort där det finns dansk öl och danska människor. hehe.

Life is good.

2 kommentarer:

myrkyr sa...

Grattis vännen!

Pingvinkvinnan sa...

Tack tack! Nu har det ätits tårta med, minsann. :)