torsdag 24 maj 2007

fiskestopp

Hoppsan, den där kannibalen hette visst Albert Fish och inte Robert Fisk, som är en känd utrikeskorrespondent från Storbritannien. Och så finns det några andra som heter Robert Fiske men de har absolut inte med saken att göra.

Tur att man har en pojkvän som kan kolla upp saker åt en när man skriver grejer hej vilt (kolla kommentaren till förra inlägget).

I går hade jag uppsatsventilering, Helena opponerade på min uppsats i ryska C och nu är jag därmed godkänd. Det enda jag har kvar på c-kursen i ryska är att läsa 600 sidor text och tenta av muntligt samt att jag ska opponera på första bästa c-uppsats som blir klar.

Det är lite lockande att gå d-kursen med så småningom, det hade varit skoj att skriva en "riktig" uppsats. Den här var bara på fyra poäng. Det skulle vara roligt med en kandidatexamen med (i andra ämnen har man en kandidat efter c-nivån, men i ryska måste man gå en termin extra. I japanska och kinesiska är det ännu mer). Men vi får se. En sak i taget...

Nu ska jag sätta fart. Latinet har fått vara på undantag och nu ska jag läsa minst tre timmar om dagen fram till tentan.

Life is good.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar