tisdag 23 september 2008

Frisk minsann

Efter vårens treveckorsförkylning med tillhörande enerverande hosta och röstbortfall så var den här helgens förkylning ingenting. Det verkar som att jag är frisk nu, bara lite snuvig. Skönt!

I går var jag fortfarande hänging och sov till halv elva, vilket är väldigt olikt mig. I ställe för att göra klart läxan så kollade jag på "Nanny McPhee" bara för att få se Emma Thompson spela. Hon är grym. :) Eftersom Cajsa är bäst så tog jag mig ut (efter att ha gjort klart läxan!) för att gå på veckans första latinlektion. Jag lyckas alltid gissa när jag ska få översätta ett stycke, och brukar ha tur med att få de meningar som jag har förstått. Hur som helst, det gick bra igår, men jag har fortfarande dåligt samvete över att jag inte har haft tid och ork att plugga in alla verb- och substantivformer. Men men, det kommer väl.

I dag ska jag mest jobba (gå bredvid). Faktiskt från 11.45-21.00 så det blir verkligen en heldag. Eftersom jag fortfarande är trött så har jag haft lite sovmorgon idag med, badat och gjort lite på nästa läxa. Det är så skoj att översätta även om det är klurigt. :)

I går tvättade vi kläder och hängde upp gardiner, så nu är allt fixat här utom taklamporna (det blir mörkare för varje dag, hallen är ett svart hål) och mina cd-skivor som ska sorteras på något vis. Antagligen den berömda bokstavsordningen.

Dags att bre mackor och klura lite på vad jag ska ha på mig. Jag har inga arbetskläder men tröjan "Kafka hade inte heller så roligt" kan väl passa på ett demensboende?

1 kommentar:

Anonym sa...

"Det måste ju helt klart snart till en bilduppdatering!"
still waiting
u