måndag 5 mars 2007

Delphiskriket

Den här veckan har LTH (Lunds Tekniska Högskola) tentavecka vilket innebär att det är många här på Delphi som följer den gamla traditionen att vråla kl. 23.00 varje kväll. Så det är ingen mening att gå och lägga sig före detta för då vaknar man med ett ryck när man precis har somnat...

Förresten så är det en kille på våningen ovanför som har sagt upp sitt korridorrum för att flytta ut till en egenhändigt byggd koja i skogen. Han har även köpt en kamin som han har i denna koja. Han ska bara bo där ett par månader, han har lovat att skaffa ett nytt boende till hösten... Fredrik och Filip, var är ni? Apropå de sistnämnda, så kollade jag på deras program "100 höjdare" i kväll och en av de medverkande bodde i sin bil, detta sedan 18 år tillbaka. När de (F & F) var där så var bilen begravd av snö. Mannen verkade inte göra något speciellt, han sov mest. Han cyklade till affären en gång i veckan. Han värmde vatten som han hällde över sig i stället för att duscha. Det var nog allt. Tja, han lagade väl lite mat med men hur det gick till vet jag inte.

Nu ska en av Sveriges mer normala människor (det är vad ni tror, ehum) gå och lägga sig. Det har varit en bra dag med många givande samtal, bl.a. om olika sätt att bada/basta, en hel del plugg och socialiserande. Samt dans. Och jag kan ju numera lägga in bilder i bloggen vilket med är trevligt. Godnatt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Seriöst? Haha, lustiga studenter i Lund...

Pingvinkvinnan sa...

hehe visste du inte detta? Jag har visst försummat att berätta det för dig. :) Men det är bara på Delphi, hur resten av studenterna i Lund gör för att få ut sin tentaångest, det vet jag inte!