onsdag 21 mars 2007

Värdig motståndare

Okej, nu har jag funnit en värdig motståndare till Svankvinnan i kampen om konstigast luktspridande husdjur i liten lägenhet... Ur Aftonbladet: "När fastighetsskötaren gick in i den vräkta 67-åringens lägenhet möttes han av en urinstank. På 77 kvadrat hade fyra personer bott, tillsammans med tre hundar, tre katter och en – ponny.– Det luktar bättre i en riktig svinstia, säger Nils Schön, tillsynsman."

Svankvinnan bodde visserligen bara på ca 25 kvadratmeter, men hon var iallafall den enda människan i lägenheten, och svanarna borde ju inte ta lika mycket plats som en häst. Det får mig att tänka på världens bästa barnfilm som heter "Med Lill-Klas i kappsäcken" som handlar om en liten unge som vinner en ponny. Han gör sedan allt för att inte avslöja detta sin faster... vilket leder till hysteriskt roliga förvecklingar. Han är bland annat ute och åker tåg med den här hästen...

1 kommentar:

Anonym sa...

en ponny?! det är ju galet. men jag har ibland funderat på hur det skulle vara att ha en sån där miniponny som når en till knäna ungefär.